10 години отлагах лазерна епилация - KN Beauty

10 години отлагах лазерна епилация

Причините за отлагането на започването на курс процедури лазерна епилация може да са много. Често финансовите средства са пречка за нас. След това други събития в живота ни, като например бременност.

Когато пък решим, че наистина искаме да се впуснем в мисията да премахнем нежеланото окосмяване дългосрочно, идва трудния въпрос на кого да се доверим.

  • Коя е висококачествена технология, която ще даде истински резултат?
  • Кои са опитните терапевти, които ще ни накарат да се чувстваме удобно по време на процедура и ще ни отговорят на всеки въпрос, какъвто и да е той?
  • Кой е центъра, който предлага удобна локация с място за паркиране?
  • Коя е тази обстановка, която ще ни накара да се чувстваме спокойни и като у дома си?

Ние от KN център за красота ви представяме един случай на една жена, която е отлагала лазерната епилация с години, поради подобни причини подобни на изброените по-горе. Тя се занимава с много неща. Тя е точното определение за модерна дама в динамичния свят на забързания град. Освен съвременната професия на инфлуенсър, влогър и участието в многобройни събития из цяла България, тя е Radostna Mama на 2 прекрасни деца.

Зададохме и няколко истински въпроса и получихме откровените и отговори, които според нас могат да бъдат полезни за всеки.

Какво беше първото усещане при лазерната епилация в KN център за красота?

Хубаво впечатление ми направи, че преди започването на самата процедура, терапевтите ми обясниха маскимално добре какво точно ще усетя. Предупредиха ме, че ще почувствам студ, заради охлаждащия гел. Също така ми споделиха за начина на работене на лазера. За да бъде максимално безболезнена процедурата, този иновативен апарат Elysion-Pro в KN център за красота разполага с охлаждащ апликатор, който поддържа постоянна температура от 6°C. Това съответно драстично намалява чувствителността на третираната зона.

Това което реално почувствах беше боцкане, леко парене и почти не усетих болка. По-голям дискомфорт усетих на зоната горна устна. Там беше различно, защото загряването беше до зъба и не мога да го определя, като приятно. Зоната на подмишниците бяха, като песен и процедурата свърши много бързо.

Кои други зони започна да третираш с лазерна епилация?

Краката и интимните части са естественият избор за лазерна епилация, особено ако искаме цяло лято да сме на морето и да не мислим за досадното нежелано окосмяване. Да оставим самобръсначката, епилатора и колата маска вкъщи. Да забравим за врасналите косъмчета, неприятните раздразнения и порязвания от стандартните методи за обезкосмяване.

При краката лекият дискомфорт, ако мога така да го нарека, идва от охлаждането с гела. После обаче самите импулси с лазера почти не ги усетих и бях пред заспиване. Вероятно дългогодишното подлагане на кола маска е оказало влияние, но наистина се чувствах комфортно.

Лазерната епилация на зона интим или наричан още триъгълник я усетих по-силно, но не и с реална нетърпима болка. По-скоро в отделни сегменти се усещаха по-силни импулси.

Какво предстои и колко процедури са необходими?

Предстои ми да си завърша курса от процедури на лицето, подмишниците, интим и цели крака. Ще добавя също така и цели ръце, за да може наистина да се радвам на гладка кожа на цялото тяло.

Броят на необходимите процедури са индивидуални за всеки един човек. Терапевтите от KN център за красота ми споделиха, че те варират между 6 и 8, но това зависи от цвета на косъма, дебелината, зоната която се третира, фототипа на кожата и други фактори. Интервалът между процедурите трябва да е между 6-8 седмици, за да обхванем всички фази на растеж на косъма. Обяснението в детайл ми направи наистина страхотно впечатление, тъй като и аз се образовах как точно работи лазерната епилация. Това ми помогна да осъзная, че е наистина страхотна процедура.

Какви резултати забеляза след първа и втора процедура?

Зоната горна устна – нямаше никакви поникнали косъмчета между двете процедури и съм супер щастлива от едва ли не мигновения ефект.

Зоната подмишници – пораснаха меки и малки между двете процедури, които избръснах само веднъж за период от 30-40 дни. След втората процедура с лазера в KN център за красота даже не съм поглеждала дали имам окосмяване.

Зоната крака – в долната част до коляното се появиха няколко отделни косъмчета, но изглежда там се повлияват най-бързо, защото в горната част при бедрата пораснаха като на туфи на отделни места.

Зоната интим – след една процедура с лазер резултат е видим в горната част, долу почти не се усеща влияние, но и затова бях предупредена, че ще отнеме повече процедури преди окосмяването да изчезне.

Обикновено съм търпелива, но сега съм много развълнувана да видя резултатите в тези области. Очаквам лятото с нетърпение, когато няма да мисля за нежеланото окосмяване въобще.

Лазерната епилация е истинското решение за справянето с нежеланото окосмяване. Ние от KN център за красота гарантираме резултат от 1-ва процедура, а нашите терапевти са официално сертифицирани от производителя на лазерната система. Благодарим на прекрасната Radostna Mama за откровеното мнение и споделените детайли.
За вашето максимално удобство, можете да си запазете онлайн час за процедура бързо и лесно от ТУК.

Резервирай