Кога могат да се очакват резултати с VelaShape? – KN Beauty

Кога могат да се очакват резултати с VelaShape?

Преди да изтъкнем ефекта от антицелулитните процедурите с VelaShape II, нека първо поговорим за факторите, които водят до натрупване на мазнини в подкожните слоеве. След като разгледаме същността на проблема с целулита, ще можем да разберем по-добре принципите на действие на апарата и тайната му за постигане на гладка и стегната кожа.

Целулитът представлява подкожен слой мазнина, който се натрупва в тялото под формата на мастни клетки. Най-често проблемът е свързан със задържане на вода в организма и втвърдяване на фибрите в дълбочина, които карат кожата да изглежда на дупки. Нарушеното равновесие между складирането на подкожните мазнини и тяхното отделяне е бичът на новото време. За съжалени се оказва, че това не е просто козметичен проблем, а заболяване на съединителната тъкан, свързано с дисбаланс на лимфната и кръвоносната система, което засяга над 85% от жените. Изглаждането на така наречената „портокалова кожа“ и стимулацията на засегнатите системи в организма налагат комплексни мерки.

Правилното хранене, консумацията на повече вода, приемът на естествени витамини и антиоксиданти значително подобряват метаболизма и еластичността на кожата, спират развитието на целулита, но за съжаление не водят до премахване на вече натрупаните в подкожието мазнини.

Спортуването е изключително важно в борбата срещу целулита. Най-благоприятно и стимулиращо действие върху циркулацията на кръвта имат плуването и аквагимнастика. Движенията във вода правят хидромасаж на кожата и подобряват нейния клетъчен метаболизъм.

Разбира се има и други начини за подобряване на общото състояние при жени с целулит. Наред с горепосочените методи, механичните антицелулитни масажи и кремове също дават резултати, но те могат да бъдат забелязани след доста дълъг период от време.

Дами, спокойно! Решение има. За бързо видими резултати и стимулиране на естествени процеси в тялото, които спомагат за разрушаването на целулита и стягането на кожата, вече на пазара за естетична медицина са достъпни нови и напълно безопасни технологии.

VelaShape II е истинска революция в борбата срещу целулита. Апаратът работи с няколко вида технологии, които доказано премахват подкожните мазнини. С помощта на концентрирана инфрачервена светлина и двуполюсна радиочестота мастните тъкани се загряват до 41 – 43 градуса по Целзий терапевтична температура. Насоченото лъчение прониква до 15 мм дълбочина в епидермиса и заедно с вакуум, който доставя енергия до мастните клетки в тялото се задействат процеси по стимулация и синтез на нов колаген. По време на процедурата с VelaShape II се засилва активността на фибропластите и настъпва стягане на колагеновите фибри, което води до изглаждане и значително подобряване текстурата на кожата, както и разрушаване на целулита.

Ефектът от антицелулитните процедури с апарата е доказан с десетки клинични проучвания. Над 5 млн. души в света, подложили се на терапии с VelaShape II са намалили обиколката на третирания участък със средно 1,5 см още при първата процедура.

Ако от едно посещение има такъв ефект, то представете си какъв е той след няколко сеанса. По-забележимо заглаждане на „портокаловата кожа“ може да се постигне след 3-тата процедура. Тогава действието на апарата върху съединителната тъкан, кръвообращението и производството на колаген започва да дава задоволителни и по-видими резултати. За да постигнете оптимален и дълготраен ефект, се препоръчват 6-8 процедури. Добрата новина е, че всяка една трае между 30-60 минути, в зависимост от големината на третираната зона и може да се прави всяка седмица. Това означава, че само след три седмици антицелулитните процедури с VelaShape II ще подобрят релефа на тялото Ви, а след още толкова ще може да се насладите на ползите от апарата в най-голяма степен. Необходими са около два месеца, за да решите проблема с целулита и отпуснатата кожа. Само за толкова кратко време Вие ще постигнете дългомечтаният силует и то без никаква болка.

Доверете грижата за красотата и здравето на Вашето тяло на VelaShape II. Той е подходящ за всеки тип кожа и процедурите с него нямат възстановителен период. Апаратът е разработен, за да Ви избави от локалните мастни натрупвания, които Ви карат да се чувствате неуверени. Гладка и стегната кожа може да постигнете в рамките на два месеца. Благодарение на доказаният ефективен метод за премахване на целулит с VelaShape II, Вие може да скулптурирате тялото си, да изваете фигурата си и да посрещнете лятото със самочувствие и увереност. Вече късите рокли в гардероба Ви могат да слязат от закачалките и да подчертаят красотата на тялото Ви с помощта на ненадминатият в борбата срещу целулит апарат VelaShape II.

Финално,искаме да споделим своя опит и разбиране относно външния вид на една жена. Често при нас идват красиви дами с прекрасни тела, които не се харесват и са убедени, че имат нужда от процедури, за да се чувстват по-добре в своята кожа. И процедурите биха помогнали на самочувствието им, но телата им са здрави и красиви и без тях. Не винаги ключът към красотата ни е в промяната на телата ни, понякога е в промяната на начина, по който разсъждаваме за себе си и по който възприемаме света. Най-много се радваме, когато успяваме да помогнем на клиентите си не само с много добри резултати от процедурите, но и с това да им предоставим възможност да видят тялото си от друга гледна точка и да го заобичат, защото са го опознали по-добре!

Резервирай
Промени предпочитания за бисквитки