Летните тела се правят през зимата и пролетта - KN Beauty

Летните тела се правят през зимата и пролетта

С наближаването на летния сезон стават все по-актуални темите, свързани със стягането на тялото. Всеки от нас си мечтае да изглежда добре на плажа, да не се притеснява от себе си и да се чувства уверен в кожата си. В случай че искате да промените начина, по който изглеждате, е препоръчително да започнете навреме – през зимата или най-късно през пролетта. По този начин няма да ви се налага да се подлагате на нездравословни диети и режими в последния момент.

Въпреки че правилното хранене и редовните тренировки са препоръчителни, те невинаги са достатъчни, за да премахнат упорития целулит и отпуснатата кожа. За щастие, естетичната медицина се развива с всяка изминала година и съществуват много иновативни технологии за оформяне и стягане на тялото. В днешната статия ще ви представим ефективната процедура с Velashape II, която предлагаме в KN център за красота.

Какво представлява апаратът Velashape II и как работи?

Velashape II е устройство, което ще ви помогне да се отървете от естетичния дефект, наречен портокалова кожа, както и да стегнете тялото си след отслабване. Апаратът работи на принципа на загряването на мастната тъкан, което подобрява кръвообращението в областта и стимулира производството на ключови за кожата протеини. По този начин до дермалните клетки достига достатъчно кислород, а необходимите витамини и минерали се усвояват безпроблемно.

Медицинският апарат Velashape II съчетава радиочестота, инфраред технология и вакуум, което не само подобрява състоянието на кожата, но и не предизвиква силна болка или дискомфорт. Вие преценявате кои зони ще третирате, тъй като ефектът е повече от задоволителен във всички области. Паласките например не се повлияват лесно от спорт и здравословно хранене, затова можете да разчитате на Velashape II. С помощта на тази революционна технология ще постигнете нежна кожа и стегнато тяло за по-малко от няколко месеца.

Колко процедури са необходими и кога можете да очаквате резултат?

За да се постигне максимален ефект, е препоръчително да се подложите на процедурата между 6 и 8 пъти, поради което ви съветваме да започнете няколко месеца преди началото на лятото. Положителната промяна в състоянието на кожата се забелязва още след първата процедура, но цялостното заглаждане изисква поне няколко сеанса. Интервалът между отделните процедури трябва да бъде между 7 и 10 дни, а продължителността е под 1 час.

За да подготвите напълно тялото си за лятото, ще са ви необходими около 2 месеца. Продукцията на колаген се задейства по време на третиране с Velashape II, но впоследствие кожата продължава да се подобрява. За да сте сигурни, че ще запазите резултатите във времето, ви съветваме да се грижите за тялото си чрез здравословно хранене и редовна физическа активност.

Какви навици трябва да включите в ежедневието си, за да се радвате максимално дълго на ефекта от процедурата?

Въпреки че оформянето на тялото с Velashape II е с гарантирано действие и процедурата е подходяща за всеки тип кожа, начинът на живот играе ключова роля. Има много варианти, по които можете да се погрижите за тялото си, но сега ще поговорим за най-основните.

Пийте достатъчно вода

Приемът на достатъчно течности и най-вече вода е от основно значение за стимулиране на кръвообращението. По този начин се отстраняват токсините от организма, а мастните клетки се разграждат по-лесно. Препоръчително е да се приемат минимум 8 чаши вода дневно, но за да изчислите индивидуалните си нужди, можете да използвате калкулатор.

Редица проучвания сочат, че здравият възрастен човек трябва да приема по 35 мл/кг. Ако тежите 70 кг например, са ви необходими 2450 мл дневно. В случай че имате навика да консумирате безалкохолни напитки, се опитайте да ги замените с чайове и фрешове.

Обръщайте внимание на храната, която консумирате

Колкото и банално да звучи, здравословното хранене е пряко свързано със състоянието на кожата, както и с количеството подкожни мазнини. Въпреки че в някои случаи целулитът е въпрос на гени, липсата на витамини и минерали също води до поява на т.нар. ,,портокалова кожа’’. Ежедневната консумация на плодове и зеленчуци, както и на храни с високо съдържание на протеин, е от ключово значение.

Мазнините са най-големият враг на поддържаното тяло, затова се стремете да избягвате пържени и панирани храни. Ядките, авокадото и рибата от друга страна са примери за храни с високо съдържание на полезни мазнини.

За да придобиете здравословни навици, които можете да следвате ежедневно, ви съветваме да откриете баланса. Тежките диети и ограничения създават излишен стрес на тялото, затова се водете изцяло по него. Ако не прекалявате с количествата и се стараете да откривате здравословни алтернативи, можете да хапвате каквото пожелаете, без да изпитвате чувство за вина.

Приоритизирайте движението всеки ден

Активният начин на живот е пряко свързан с добрата циркулация на кръвта и с бързия метаболизъм. За да поддържате форма и да се чувствате добре в кожата си, не е необходимо да прекарвате часове наред във фитнеса. Опитайте се да изберете спорт, в който откривате смисъл и забавление и се стремете да сте възможно най-активни през деня. Ежедневните разходки и кратките сутрешни тренировки вкъщи са перфектен начин да съчетаете забързаното всекидневие със здравословния живот.

В случай че решите да се подложите на безболезнените процедури с Velashape II и едновременно с това изградите пълноценна рутина, ще можете да се радвате на красиво лятно тяло. Не забравяйте да започнете да работите върху себе си предварително, за да сте сигурни, че няма да се чувствате некомфортно на плажа.

Резервирай