PHYTOMER терапия за лице – KN Beauty

PHYTOMER терапия за лице

Запази час онлайн

Какво представлява процедурата?

PHYTOMER е първата козметична марка в света, която транспонира преимуществата на морския свят в модерната козметология и сътвори уникална философия за красота чрез създаване на морска козметика. Познавайки до съвършенство предимствата на морския свят – източник на живот, енергия, баланс и благоденствие, PHYTOMER предлага най-доброто за здравето и красотата на кожата.

От самото създаване на марката в Сен Мало, Франция , PHYTOMER /което означава „растения от морето”/ поддържа своя футуристичен подход към красотата.

PHYTOMER

Тип на процедурата

  • Извършва се от сертифициран терапевт

  • Изглажда фини линии и бръчки

  • 6-8 процедури за максимален ефект

  • Магическо въздействие и пълна релаксация

PHYTOMER терапия за лице

Интензивна терапия

Изследователите от PHYTOMER заимстват защитните механизми на морските растения, които оцеляват през вековете, за да осигурят оптимална защита за зрялата кожа. Ексклузивните морски екстракти осигуряват интензивно действие против свободните радикали, като едновременно с това стимулират образуването на колаген и еластин. Тази чудотворна антиейдж терапия намалява фините линии и бръчки и има мигновен лифтинг ефект.
Подобрява циркулацията, възстановява кожата и я прави свежа и блестяща за дълго време. Тази 60 минутна терапия включва още ексфолиране на лицето и масаж.

Минерализация на кожата

PHYTOMER е единствената лаборатория в света, която запазва всичките си активни съставки в цялостен вид и ги включва в продуктите си като използва изцяло естествени процеси на добиване и обработка. Процесът на лиофилизация запазва без промени структурата и строежа на водораслите и морската вода, извличайки уникалната активна съставка Oligomer. Този концентрат от морска вода, която е само частично обезсолена съдържа всичките 104 олигоелемента, които са безценни за здравето на кожата. Включен в състава на повечето продукти на PHYTOMER, Oligomer поддържа епидермиса здрав, минерализира и балансира кожата преди тя да бъде подложена на специфично третиране – хидратиране, анти-ейдж, лифтинг и др.

Иновация

Автентичен и уникален ритуал за красота, който съчетава морски съставки и оригинална техника на прилагане. Продуктите на PHYTOMER са адаптирани към изискванията на професионалистите от цял свят. 100% натурални морски продукти, дерматологично тествани за толерантност и ефикасност. PHYTOMER осигурява изпреварващи козметични решения, специфични формули и уникални техники. Рефлексотермалният метод помага за отстраняване на стреса и напрежението и повишава ефекта от козметичните терапии. Този холистичен подход комбинира благоденствие, красота и спокойствие за тялото и духа.

Красиви очи ,които блестят от младост

Крехката зона около очите е най-уязвимата и първите белези на
възрастта се появяват именно там. Терапията за околоочен контур използва иновативна техника, която комбинира специфичен масаж за отстраняване на подпухналост и тъмни кръгове, успокоява и освежава уморените очи и намалява фините линии и бръчки.
За една терапия, очната зона е изгладена, съживена и избистрена, торбичките са буквално изсмукани.

Често задавани въпроси

Колко терапии са необходими за постигане на оптимален резултат?

Броят на процедурите се определя от терапевта и желаните резултати на всеки пациент. Обикновено те варират между 6 и 8 и се прилагат 1 път на 7 дни.

Защо е необходима серия от процедури?

Базовата грижа е предназначена за моментално премахване на дехидратацията и интензивно овлажняване на всеки тип кожа. Грижата интензивно възстановява баланса на влагата и най-важните минерали в кожата, моментално премахва чувството за стегнатост и сухота, повишава имунитета на клетките и придава на кожата сияние. Курсът на процедурите осигурява продължително овлажняване и предотвратява появата на бръчки.

За кой тип кожа са предназначени терапиите на PHYTOMER?

Терапиите на PHYTOMER са предназначени за всеки тип кожа и възраст, освен в случаи с индивидуална непоносимост към компоненти на грижата или стандартни противопоказания за козметични процедури.

Цени на PHYTOMER терапии за лице

Възползвай се от възможността! Имай чиста, здрава и сияйна кожа през цялата година!

ТерапияЦена на 1 процедура
PHYTOMER Marine Breeze - Оксигенираща терапия Морски бриз100 лв.
PHYTOMER Marine Breeze - Оксигенираща терапия Морски бриз с околоочен контур130 лв.
PHYTOMER Marine Breeze - Оксигенираща терапия Морски бриз с почистване130 лв.
PHYTOMER Extended Youth - Интензивна терапия против стареене100 лв.
PHYTOMER Extended Youth - Интензивна терапия против стареене с околоочен контур130 лв.
PHYTOMER Extended Youth - Интензивна терапия против стареене с почистване130 лв.
PHYTOMER Douceur Marine - Терапия за чуствителна кожа100 лв.
PHYTOMER Acnipur терапия с почистване 90 лв.
PHYTOMER Seawater Pearls - Хидратираща терапия с морски перли100лв.
PHYTOMER Seawater Pearls - Хидратираща терапия с морски перли с околоочен контур130 лв.
PHYTOMER Seawater Pearls - Хидратираща терапия с морски перли с почистване130 лв.
PHYTOMER SUPREME YOUTH - Терапия за завръщане на младостта с морски филър160 лв.
PHYTOMER SUPREME YOUTH - Терапия за завръщане на младостта с морски филър + гръб180 лв.
PHYTOMER терапия околоочен контур 50 лв.
Масаж с PHYTOMER70 лв.
Резервирай
Промени предпочитания за бисквитки