Forlle'd терапия за лице - KN Beauty

Forlle’d терапия за лице

Запази час онлайн

Какво представлява процедурата?

Forlle’d е високотехнологична козметична марка с бързи и видими резултати. Патентовани в световен мащаб, тези комплекси хиалуронова киселина са 600-4000 пъти по-малки от стандартните молекули, което улеснява значително тяхната пенетрация дълбоко в кожата и спомага за нейното по-добро хидратиране и обновяване в дълбочина. Специалната формула на продуктите гарантира постигането на изключителни резултати, благодарение на уникалната комбинация от активни съставки. Всички продукти на Forlle’d са създадени с цел осигуряване по-дълбока хидратация на кожата, която е по-ефективна и по-дълготрайна в сравнение с други продукти за хидратация. Терапиите и козметичните процедури на Forlle’d биха могли успешно да заместят инжекционната биоревитализация и мезотерапия. Те са приложими като пре-и постоперативни процедури при естетични хирурзи.

Тип на процедурата

  • Извършва се от сертифициран терапевт

  • Изглажда фини линии и бръчки

  • 6-10 процедури за максимален ефект

  • Алтернатива на дермалните филъри и инжекционни методи

Forlle'd терапия за лице

Революция

Регенерация на дермата и кожно възстановяване. Продуктите на Forlle’d съдържат изключителна комбинация от нискомолекулна хиалуронова киселина и йонизирани едно-и двувалентни минерали. Комбинация като тази, увеличава способността на клетките да задържат влагата и подобрява клетъчния метаболизъм, като по този начин значително подобрява качеството на кожата, възстановява структурата й и стимулира обновяването на клетките на дермално ниво. Продуктите на Forlle’d имат висока степен на съвместимост с натуралните клетъчни компоненти на кожата, които активират дейността на фибробластовете и стимулират синтеза на нови колагенови и еластинови влакна.

Иновация

Методът Forlle'd се основава на иновативната система за нано-доставка, която прави продуктите на Forlle'd идеални, за да подпомогнат транспортирането на активни съставки неинвазивно до всички слоеве на кожата, без да нарушават нейната цялост. Учените на Forlle’d разработиха нискомолекулна хиалуронова киселина в уникален размер, позволяваща на молекулите й да достигат безпрепятствено дермалното ниво и да стабилизират междуклетъчното пространство, като интензивно засища кожата с влага и предотвратява обезводняването, стимулира синтеза на колаген и еластин, намалява вътреклетъчното налягане и оказва антиоксидантна защита. В допълнение на това, хиалуроновата киселина на Forlle’d в съединение с йонизирани минерали осъществява транспорт на други активни съставки в дълбоките слоеве на кожата.

Баланс

Продуктите на Forlle’d съдържат и патентовани нискомолекулни серамиди, които имат максимална автентичност с човешки кожни клетки и нискомолекулнa платина - най-добрият антиоксидант, който устоява на всички форми на активен кислород. Уникален комплекс от активни съставки с нискомолекулно тегло, заедно с йонизирани минерали, действа синергично върху кожния епидермис и дерма, спомага за възстановяване структурата на кожата и стимулира регенерацията на клетките, повишава хидратацията и детоксикиращата способност, подобрява имунитета на кожата и предпазва от дразнители и алергени, както и нормализира минераления баланс в кожата и ускорява процеса на оздравяване.

Детокс и защита

Продуктите на Forlle'd съдържат нискомолекулна платина, която е способна да се противопостави на всички форми на активния кислород и да контролира механизмите на фотостареене, значително увеличава антиоксидантната защита на кожата и намалявайки увреждането на клетките, предизвикано от действието на свободните радикали и понижаването на клетъчната активност. Йонизираната платина стимулира активните колебания на фибробластите. По такъв начин, продуктите на основата на йонизирана платина, притежават невероятно детоксикиращо действие и намаляват хиперпигментацията от различен произход. Също така способстват за по-активния синтез и правилната организация на структурните белези на кожата.

Неинвазивен био-филър.

Специално лечение, подходящо за всеки тип кожа с признаци на фото- и биологично стареене, повишена сухота, фини линии и бръчки, загуба на еластичност и релаксация. Ефективно коригира статични и динамични бръчки, ремоделира контурите на лицето и може да се използва като процедура за незабавно освежаване и подмладяване преди парти или специално събитие, както и за подготовка и / или рехабилитация след инвазивни процедури и химически пилинг. Тази терапия не може напълно да замести инжекциите с филъри, но удължава ефекта от тах. След процедурата кожата е ревитализирана, по-стегната, по-гладка и по-сияйна.

Lift терапия

Уникалната Lift терапия за лифтинг на лицето е предназначена за кожа с признаци на гравитационна птоза. Осигурява интензивна хидратация, стягане на кожата, моментален лифтинг ефект и ремоделира контурирането на лицето. Подходяща е за важни събития заради непосредствените си резултати - гладка, свежа и по-млада кожа, с елиминирани бръчки, както и подчертан лифтинг ефект. Терапията използва уникална маска, която насища кожата с ниско и високомолекулна хиалуронова киселина, която интензивно я овлажнява и освежава. Маската съдържа също биомиметични пептиди, които стимулират производството на нов колаген и еластин - премахва по-дълбоките бръчки и ефективно изтрива фините линии.

Често задавани въпроси

Колко терапии са необходими за постигане на оптимален резултат?

Броят на процедурите се определя от терапевта. Обикновено те варират между 8 и 10 и се прилагат 1 път на 7 дни.

Защо е необходима серия от процедури?

Базовата грижа е предназначена за моментално премахване на дехидратацията и интензивно овлажняване на всеки тип кожа. Грижата интензивно възстановява баланса на влагата и най-важните минерали в кожата, моментално премахва чувството за стегнатост и сухота, повишава имунитета на клетките и придава на кожата сияние. Курсът на процедурите осигурява продължително овлажняване и предотвратява появата на бръчки.

За кой тип кожа са предназначени терапиите на Forlle'd?

Терапиите на Forlle'd са предназначени за всеки тип кожа и възраст, освен в случаи с индивидуална непоносимост към компоненти на грижата или стандартни противопоказания за козметични процедури.

Цени на Forlle'd терапии за лице

Възпозвай се от възможността! Имай чиста, здрава и сияйна кожа през цялата година!

ТерапияЦена на 1 процедура
Forlle'd лифтинг терапия160 лв.
Forlle'd неинвазивен биофилър120 лв.
Forlle'd интензивна хидратираща терапия120 лв.
Forlle'd кислородна терапия160 лв.
Forlle'd терапия за чувствителна кожа 120 лв.
Forlle'd терапия против стареене160 лв.
Forlle'd PLATINUM терапия160 лв.
Масаж на лице с японски ритуал на почистване Forlle'd95 лв.
Резервирай