Висш клас френски фито терапии Yon-Ka – KN Beauty

Висш клас френски фито терапии Yon-Ka

Запази час онлайн

Какво представлява Yon-Ka?

Козметичната френска марка Yon-Ka е представена за 1-ви път в света на естетиката през далечната 1954г., като метод за лечение на изгаряния. Създателите са Чарлз и Ернест Мулталер.

Днес, тя разчита на силата на етеричните масла и растителните екстракти, съчетани със „златен стандарт“ активни вещества, като хиалуронова киселина, витамин C, полифеноли, пептиди, алфа-хидрокси киселини и други.

Името Yon-Ka e символ на непрекъснато обновление, пречистване и развитие. “Yon” е името на древна река с пречистваща и живителна сила на водите си. “Ka” в страната на Египетските фараони, това е виталната енергия на всеки човек и символ на регенериране.

Френската марка има множество професионални терапии за лице и тяло, както и козметични продукти за домашна грижа.

Yon-Ka

Тип на процедурата

  • Извършва се от сертифициран терапевт, оригинален апарат и серуми

  • Лекува акне, розацея, комедони, черни точки, пигментни петна и слънчеви изгаряния

  • Третира отпусната кожа, кръгове под очите, бръчки и фини линии

  • Почиства кожата и я прави блестяща, хидратирана и обновена

Да се потопиш в света на френската луксозна грижа

Пулверизатор

Каква е квинтесенцията на Yon-Ka?
В основата на марката е 100% натурален комплекс, съставаен от 5 етерични масла от средиземноморския регион, получени чрез дестилация.
- Лавандула от Алпи дьо От Прованс
- Здравец от Египет
- Розмарин от Мароко
- Кипарис от Франция
- Мащерка от Испания

Заедно те работят в синергия. Винаги се добавят във внимателни дози за максимална безопасност и носят полезни свойства на вашата кожа.

Те са включени в 100% от фито-ароматните процедури за грижа за кожата на Yon-Ka, прилагани в спа центрове и институти, и в 70% от продуктите на Yon-Ka за домашни условия. Те повишават ефикасността на свързаните активни съставки и се усещат като усещане за аромат, който релаксира или енергизира в зависимост от това, което е необходимо.

Често задавани въпроси за терапиите на Yon-Ka

Какво представляват терапиите на Yon-Ka?

Терапиите Yon-Ka са известни френски лечения на кожата, които комбинират етерични масла и екстракти от растения, за да подхранят и подмладят кожата кожата. Тя следва персонализиран подход, като се занимава с индивидуалните нужди на кожата. Терапиите включват уникални комбинации от ароматни съставки, като лавандула, розмарин и чайно дърво, за да осигурят дълбока релаксация и да подобрят естествените процеси на заздравяване на кожата. Чрез комбинация от нежни масажни техники и внимателно подбрани продукти, терапиите на Yon-Ka насърчават здравословен, сияен тен и усещане за чиста и здрава кожа.

Какви са ползите от терапиите на Yon-Ka?

Терапиите Yon-Ka предлагат множество ползи за кожата и общото ѝ състояние. Те помагат за дълбоко почистване и детоксикация на кожата, като същевременно осигуряват хидратация и подхранване. Терапиите насърчават по-равномерен тен на кожата, намаляват появата на фини линии и бръчки и подобрява еластичността. Също така, терапиите на Yon-Ka има успокояващо и релаксиращо действие върху ума и тялото, намаляват стреса и насърчава релаксацията. Освежават кожата, като я правят по-здрава, подмладена и сияйна.

Подходящи ли са терапиите на Yon-Ka за всеки тип кожа?

Да, терапиите на Yon-Ka са създадени да бъде адаптивни и персонализирани, за да отговорят на различни типове кожа и проблеми. Независимо дали имате суха, мазна, чувствителна или зряла кожа, терапията може да се приспособи, за да отговори на вашите конкретни нужди. Терапевтите в KN център за красота са обучени да оценят състоянието на кожата ви и да препоръчат най-подходящите продукти и техники, за да се постигнат оптимални резултати. Чрез използването на разнообразната гама продукти на Yon-Ka, терапиите гарантират персонализиран и ефективен подход за всеки човек, като резултатът е по-здрава, по-сияйна кожа.

Колко време траят терапиите на Yon-Ka?

Обикновено сесиите на Yon-Ka продължават от 60 до 90 минути, в зависимост от конкретното лечение и индивидуалните нужди на клиента. През това време терапевтът ще проведе подробна консултация, за да разбере проблемите и целите на вашата кожа. След това ще продължи с поредица от нежни масажни техники и нанасяне на продукти Yon-Ka, персонализирани за вашия тип кожа и изисквания. Продължителността на сесията осигурява достатъчно време за релаксация и пълна наслада на терапевтичния опит, като ви оставя освежени и подмладени.

Има ли грижи, които трябва да се полагат преди или след терапиите на Yon-Ka?

Терапиите на Yon-Ka са безопасни и добре поносими от клиентите, но е важно да информирате терапевта за всякакви алергии или чувствителности, които имате предварително. След терапиите е препоръчително да избягвате пряка слънчева светлина и да нанасяте слънцезащитен крем. Терапевтът може също да препоръча специфични продукти на Yon-Ka, които да използвате у дома, за да подобрите и продължите ползите от терапията. Освен това, поддържането на редовна грижа за кожата и следването на здравословен начин на живот ,включително балансирана диета и редовни упражнения, ще помогнат за максимизиране на дългосрочните резултати от терапията Yon-Ka.

Цени на френски фито терапии Yon-Ka

Изпитай чувството на върховна грижа

ПроцедураЦена на 1 процедура
Терапия с Витамин C130 лв.
Резервирай
Промени предпочитания за бисквитки