HydraFacial терапия за лице – KN Beauty

HydraFacial терапия за лице

Запази час онлайн

Какво представлява процедурата?

HydraFacial процедурата за лице използва уникални патентовани технологии за да осигури на лицето необходимата грижа. Супер серумите, които се прилагат са направени от уникални органични съставки. При тяхното вкарване в кожата, посредством Vortex технология, наподобяваща мини-торнадо, кожата се хидратира и блясва моментално.
Стъпките включват:
1. Почистване и пилинг – разкрива нов слой на кожата благодарение на нежното ексфолиране.
2. Екстракция и хидратация – отстранява натрупалата се мръсотия в порите и подхранва с хидратиращи съставки.
3. Предпазване и защитаване – насища кожата с антиоксиданти и пептиди и придава блясък на кожата.

HydraFacial

Тип на процедурата

  • Извършва се от сертифициран терапевт, оригинален апарат и серуми

  • Лекува акне, розацея, комедони, черни точки, пигментни петна и слънчеви изгаряния

  • Третира отпусната кожа, кръгове под очите, бръчки и фини линии

  • Почиства кожата и я прави блестяща, хидратирана и обновена

Универсалната терапия за всяка кожа - HydraFacial

Стъпка 1: ПОЧИСТВАНЕ И ПИЛИНГ

Първата стъпка на HydraFacial почиства кожата в дълбочина. Размеква себума и натрупаните замърсявания. Това улеснява тяхната екстракция на следващия етап от процедурата. Създава моментална хидратация. Тук се съчетават патентованите серуми Activ-4 и киселините GlySalActive-4. Те притежават съставки, като екстракт от водорасли, мая, млечна киселина, глюкозамин, салицилова и гликолова киселина.

Стъпка 2: ЕКСТРАКЦИЯ И ХИДРАТАЦИЯ

Втората стъпка на HydraFacial се извършва изцяло със супер серума Beta-HD Clear. Посредством вакуум дюза, натрупалата се мръсотия се извлича безболезнено. Серумът е разработен за кожа склонна към омазняване и запушени пори. Съдържа в себе си екстракт от спирея, мед и тасманийски пипер. Вкарва в кожата витамини, минерали, ензими, аминикосилени, салицилати и етерично масло.

Стъпка 3: ПРЕДПАЗВАНЕ И ЗАЩИТАВАНЕ

Третата и финална стъпка на HydraFacial комбинира трите специално разработени серума - DermaBuilder пептиден комплекс, Britenol коректор на петна и Antiox+. Те предпазват от замърсители във въздуха и помагат на порите да не се запушват. Възстановяването на плътността на кожата, разкриването на нов, свеж и здрав слой придава неповторим блясък на лицето. Затова помагат екстракта от мечо грозде, овесени ядки, червени водорсали, конски кестен, арника, Витамин C и хиалуроновата киселина.

Допълнителна стъпка: ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

HydraFacial предлага и лимфна терапия. Тя помага да се отстранят токсините в кожата. Впоследствие те се извеждат естествено през лимфната система на човека. Това третира подпухналия и подутия вид на кожата от забързан начин на живот и нездравословна храна. Лимфния дренаж също така помага за кръвообращението, детоксикира и придава бляскав вид на кожата.

ПОМАГА ПРИ ЛЕЧЕНИЕТО НА АКНЕ
Кожата съдържа токсини и мръсотия, която може да се извлече с лимфния дренаж на HydraFacial. След него се наблюдава подобрение в циркулацията, което помага за по-лесното естествено елиминиране на акне бактерията.

Допълнителна стъкпа: Светлинна LED терапия

Високоефективните LED светлини на HydraFacial предлагат перфектен завършек на всички стъпки.

Синята LED светлина третира кожни проблеми, като петна и други неравности по кожата причинени от запушени пори. Тя помага за унищожаването на акне батерията.

Червената LED светлина третира бръчки, фини линии, розацея и други. Подмладява. Тя помага за уеднаквяване на тена на лицето и придава блясък. Помага за производството на колаген и еластин в кожата.

Често задавани въпроси за HydraFacial

Кой е добър кандидат за процедурата HydraFacial?

Всички типове терапии на HydraFacial са предназначени за всеки тип кожа. Независимо от пола и възрастта, тази процедура е универсална за всеки. В зависимост от кожните проблеми, които човек има, тази терапия може да се персонализира с конкретни серуми.

Колко процедури HydraFacial са необходими за дълготраен резултат?

Почти всеки клиент забелязват резултат от 1-ва процедура. Изразява се във видимо избистрен тен, сияйна, почистена и хидратирана кожа. За максимални резултати препоръчваме курс от 3 последователни процедури през 1 седмица. След това е желателно да се извършва по 1 поддържаща всеки месец. Така ще гарантираме, че кожата ви ще бъде винаги в най-добрата си форма - блестяща и невероятна.

Имат ли процедурите HydraFacial възстановителен период?

След процедурата HydraFacial няма възстановителен период. Появява се кратко зачеряваване, което изчезва в рамките на 20 минути след процедурата. Можете да продължите нормалните си дейности веднага след като напуснете центъра.

Какво се прави преди и след процедура HydraFacial?

Преди процедура HydraFacial е необходимо по лицето ви да няма нанесени козметични продукти. Нашите терапевти ще почистят лицето ви от тях преди започването на терапията. След процедура е препоръчително кожата да не се замърсява и изпотява. Добре е спортните активности да се ограничат до края на деня. Препоръчително е вечер да не измивате лицето си, за да позволим на супер серумите да действат и през нощта.

HydraFacial

Клинични случаи - Преди и След

Третиране на акне, комедони, черни точки, розацея, пигментни петна, неравномерен тен, дехидратация, отпусната кожа, бръчки, фини линии и безжизненост.

Предишен
Следващ

Цени на HydraFacial терапия за лице

Пътят към сияйната, бляскава и хидратирана кожа

ТерапияЦена на 1 терапияПакет от 3 терапии
Терапия JLO BEAUTY HydraFacial260 лв.600 лв.
Терапия PLATINUM
HydraFacial
200 лв.540 лв.
Подмладяваща терапия DELUXE HydraFacial180 лв.490 лв.
Терапия сияйна кожа
DELUXE HydraFacial
180 лв.490 лв.
Почистваща терапия
HydraFacial
180 лв.490 лв.
Базова терапия
HydraFacial
160 лв.430 лв.
Терапия сияйна кожа DELUXE HydraFacial -
Гръб
200 лв.540 лв.
Добавка: лимфен дренаж20 лв.-
Добавка: LED светлинна терапия20 лв.-
Резервирай
Промени предпочитания за бисквитки