Микронидлинг с Mesoestetic – KN Beauty

Микронидлинг с Mesoestetic

Запази час онлайн

Какво представлява микронидлинг с Mesoestetic?

Открийте отново младостта и сиянието на вашата кожа с микронидлинг с Mesoestetic.

Тази иновативна, минимално инвазивна процедура използва микроскопични игли, за да създаде контролирани “микро-убождания” на кожата, активирайки естествения процес на възстановяване на тялото. Чрез стимулиране на производството на колаген, микронидлинга помага за намаляването на фините линии, бръчки и белези.  Придава на кожата гладък и обновен вид.

Специализираните формули на Mesoestetic се интегрират в лечението, за да подсилят резултатите, гарантирайки оптимална хидратация и подхранване. Адаптирани към индивидуалните нужди, нашите квалифицирани терапевти предлагат безопасно и персонализирано преживяване, оставяйки вашата кожа освежена и подмладена.

Ако искате да подобрите текстурата на вашата кожа или да се насочите към конкретни признаци на стареене, микронидлинга с Mesoestetic е ефективен избор. Запазете вашата консултация днес.

Mesoestetic

Тип на процедурата

  • Извършва се от сертифициран терапевт, оригинална апаратура

  • Справя се отлично със стареенето на кожата

  • Третира отпусната бръчки и фини линии

  • Прави кожата видимо по-здрава

Световно качество

Световен лидер

Mesoestetic е световен лидер в областта на медицинската козметика. Известна е с ефективната си гама продукти, която е научно доказана и подкрепена от технически изследвания. Mesoestetic предлага продукти както за професионална употреба, така и за домашна грижа, за да осигури най-доброто индивидуално решение с максимални резултати за всеки клиент. Професионалната линия на Mesoestetic включва широка гама от интрадермални и трансдермални решения, които са идеални за антиейдж процедури.

Често задавани въпроси за микронидлинг Mesoestetic

Какво е микронидлинг с Mesoestetic?

Микронидлинга с Mesoestetic е козметична процедура, която стимулира производството на колаген и еластин. Тя се използва за подобряване на общия вид и цялостното здраве на кожата, намаляване на белези, фини линии и бръчки. Процедурата се извършва от лицензирани терапевти и допринася за по-гладка и по-младежка кожа.

Колко време отнема 1 процедура микронидлинг?

Процедурата микронидлинг с Mesoestetic обикновено отнема около 60 минути. Това включва подготовка преди процедурата и нейното извършване. Времето може да варира в зависимост от областта на третиране, както и индивидуалните особености и нужди на кожата. Консултацията със специалист, непосредствено преди процедурата ще определи точното време.

Болезнен ли е микронидлинга с Mesoestetic?

Процедурата се усеща, като леко боцкане и предизвиква лек дискомфорт, но е напълно поносим. В KN център за красота се използват само специализирани продукти и апарати, които са създадени по начин, по който да гарантират безопаснотта и комфорта на клиентите. Някои клиенти усещат парене и стягане на кожата непосредствено след процедура, но тези състояния изчезват няколко часа след нея.

Има ли странични ефекти от микронидлинга с Mesoestetic?

Веднага след процедурата е възможно кожата да бъде зачервена и раздразнена. Това обикновено отшумява след няколко часа и е нормална част от процеса по възстановяване. От изключителна важност е да следвате указанията на терапевта, предоставени от него, за да се минимизират нежелани реакции и да се ускори процесът по възстановяване.

Колко терапии са необходими за дълготраен ефект?

За оптимални резултати, KN център за красота препоръчва между 3 и 6 сесии. Това разбира се зависи от типът на кожата и проблемите, които се третират. Редовните процедури и правилния интервал между тях е от съществено значение за подобряването на текстурата, здравия вид и еластичността на кожата. Консултацията с терапевт ще определи точните нужди и ще състави план за действие.

Цени на микронидлинг с Mesoestetic

Усети резултата на фракционната мезотерапия

ПроцедураЗонаЦена на 1 процедура
Микронидлинг MesoesteticЛице180 лв.
Микронидлинг MesoesteticШия и деколте180 лв.
Резервирай
Промени предпочитания за бисквитки