Оформяне на тяло с Velashape II – KN Beauty

Оформяне на тяло с Velashape II

Запази час онлайн

Какво представлява процедурата?

Процедурата с VelaShape II е най-иновативният и ефективен метод в борбата срещу целулита и отпуснатата кожа. Революционната технология на устройството налага най-високите стандарти в естетичната медицина за извайване и контуриране на тялото. VelaShape II е апарат, който загрява мастните тъкани в дълбочина, стимулирайки клетъчния метаболизъм, кръвообращението и производството на колаген и еластин. Той подобрява потока на кръв в третираната зона и спомага за по-лесното достигане на витамини, минерали и кислород до клетките. Всичко това засилва активността на фибропластите и извънклетъчната матрица, които правят кожата да изглежда гладка, стегната и без целулит.

Тип на процедурата

  • Извършва се от сертифициран терапевт

  • Подходяща за всички възрасти и всички типове кожа

  • 6-8 процедури за максимален ефект

  • Всяка процедура е с продължителност между 30 и 40 минути.

Извайване на тялото с VelaShape II

Антицелулитни процедури с VelaShape II

VelaShape II е единствената по рода си машина, която използва патентована Elos технология за дълготрайно премахване на целулита и стягане на отпусната кожа. Тя комбинира двуполюсна радиочестота, инфрачервена светлина, загряващи тъканите в дълбочина от 3 мм до 15 мм и вакуум, който прецизно доставя енергията до дълбоките слоеве на кожата. Това води до значително редуциране на мастните клетки и подобряване текстурата на третираната зона, като не предизвиква никаква болка и парене по време на процедурата.

Антицелулитни процедури с VelaShape II

VelaShape II съчетава четири патентовани технологии, които работят в синергия. Антицелулитните процедури с апарата оформят контура на тялото и имат отслабващ ефект. С него могат да се третират успешно и зони, които не се поддават на диети и спорт като ръце, паласки, колене и прасци. Необходими са между 4 и 8 процедури за постигане на максимални резултати. VelaShape II e медицински апарат с изключително висока ефективност при проблеми със задържане на течности, отпусната кожа след раждане и локални мастни натрупвания.

Антицелулитни процедури с VelaShape II

VelaShape II e най-известната и ефективна процедура за неинвазивно намаляване на мастните клетки в кожата, която няма никакъв възстановителен период. Клинични проучвания показват, че средното намаляване на обиколката в третираната зона още след първата процедура е между 1 см и 3 см. Тайната на VelaShape II e в усъвършенстваните технологии и дългогодишният опит на фирмата производител Candela в разработването на апарати за оформяне и стягане на тялото. В световен мащаб са направени над 5 млн. антицелулитни процедури с VelaShape, които са с доказан ефект и последователни резултати в извайването на кожата.

Често задавани въпроси

Колко процедури с VelaShape II са необходими?

Броят терапии, необходим за постигане на максимален ефект варира между 6 и 8, в зависимост от степента на целулита и стягането на кожата, което искате да постигнете. Продължителността на всяка процедура е около 30-40 мин., а интервалът между тях е от 1 седмица до 10 дни.

Кога ще видя първите резултати?

VelaShape II дава гарантирани резултати в намаляване обиколката на третираната зона от около 1,5 см още при първа процедура. Най-видими са резултатите след 3-тата процедура. Стимулирането и синтеза на колаген, които се задействат по време на процедурата разгръщат ефекта си във времето и запазват постигнатите резултати задълго.

Колко време трае ефектът след пакет процедури с VelaShape?

Ефектът от редуцирането на целулита и стягането на кожата може да се види от първата процедура. След пакет от терапии може да се постигне намаляване на обиколката с около 7 см, както и заглаждане на портокаловата кожа. Постигнатите резултати са видими следващите няколко месеца, като това зависи до голяма степен от начина Ви на живот и Вашите хранителните навици.

Болезнена ли е процедурата с VelaShape?

По време на процедурата усещането е за леко затопляне на кожата, но в никакъв случай тя не е свързана с болка и дискомфорт. VelaShape II е неинвазивен метод за редуциране на подкожни мазнини и стягане на кожата, който няма възстановителен период. Извършени са десетки клинични тестове и над 5 млн. процедури в света, които доказват неговата безопасност и ефективност.

Има ли противопоказания?

VelaShape II не се препоръчва при бременни жени, хора с онкологични заболявания, метални импланти в ставите и костите и при скорошни белези от операции. Процедурата има противопоказания при остри вирусни инфекции, висока температура и общи неразположения.

VelaShape II

Клинични случаи

Антицелулитните процедури с VelaShape II имат дълготраен и бърз ефект благодарение на вградените в апарата усъвършенствани технологии.

Предишен
Следващ

Цени на антицелулитни процедури

Възползвай се от възможността! Наслади се на гладка и стегната кожа през цялата година!

Процедура Цена на 1 процедура
Брадичка80 лв.
Паласки80 лв.
Колене80 лв.
Предна част бедра80 лв.
Задна част бедра80 лв.
Вътрешна част бедра80 лв.
Предна част бедра+Колене100 лв.
Вътрешна част бедра+Колене100 лв.
Ръце100 лв.
Корем80 лв.
Брич100 лв.
Седалище100 лв.
Задна част бедра + Брич 140 лв.
Седалище + Брич160 лв.
Задна част бедра + Седалище140 лв.
Banana Roll80 лв.
Корем + Паласки100 лв.
Предна част бедра + Вътрешна част бедра130 лв.
Резервирай
Промени предпочитания за бисквитки