Патентован пилинг BioRepeel CL3 – KN Beauty

Патентован пилинг BioRepeel CL3

Запази час онлайн

Какво представлява BioRePeel CL3?

Запознайте се с BioRepeel – иновативна кожна процедура, предлагана в KN център за красота. BioRepeel е изключително ефективен метод за възстановяване и подмладяване на кожата, който осигурява видими и дълготрайни резултати.

BioRepeel използва уникална формула, която комбинира екстракти от растения, ферменти и алфа-хидроксикиселини, за да постигне перфектно съчетание между омекотяване, хидратация и регенерация на кожата. Тази процедура помага за премахване на мъртвите клетки, изглаждане на фините линии и бръчки, намаляване на пигментациите и неравномерния тен, както и стимулиране на производството на колаген и еластин, които са от съществено значение за здравето и младостта на кожата.

BioRepeel предлага нежна и безопасна алтернатива на агресивни процедури като пилинги с киселини и лазерни терапии. С нея можете да постигнете свеж, равномерен и сияен тен без необходимостта от възстановителен период. Процедурата се извършва от нашите опитни и сертифицирани специалисти, които ще ви консултират за постигането на най-добрите резултати.

BioRepeel

Тип на процедурата

  • Извършва се от сертифициран терапевт, оригинална козметика

  • Справя се отлично със стареенето на кожата

  • Третира отпусната кожа, кръгове под очите, бръчки и фини линии

  • Почиства кожата и я прави блестяща, хидратирана и обновена

Защото мястото и терапевта имат значение

Подмладена кожа

BioRepeel CL3 позволява на вашата кожа да се прероди. Този пилинг ефективно премахва повърхностните слоеве на кожата, премахва бръчките, неравностите и пигментациите, за да ви даде копринено гладка и равномерна кожа.

Често задавани въпроси за BioRepeel CL3

Какво представлява BioRepeel CL3?

BioRepeel CL3 е иновативен пилинг, базиран на комбинация от растителни екстракти и алфа-хидроксикиселини. Той действа върху повърхностните слоеве на кожата, премахвайки мъртвите клетки и стимулирайки обновяването на здрави клетки. Това води до изглаждане на бръчките, намаляване на пигментациите и постигане на по-равномерен тен.

Какъв е периода на възстановяване след процедурата с BioRepeel CL3?

Възстановителният период след процедурата с BioRepeel CL3 е обикновено кратък. Веднага след процедурата може да усетите леко зачервяване или сухота на кожата, които обикновено изчезват в рамките на няколко часа. Въпреки това, е препоръчително да избягвате излагането на слънце и да използвате слънцезащитен крем след процедурата.

Колко процедури с BioRepeel CL3 са необходими, за да се постигнат оптимални резултати?

Броят на процедурите с BioRepeel CL3 може да варира в зависимост от индивидуалните нужди на кожата. Обикновено се препоръчва серия от 3 до 5 процедури на интервали от 2 до 4 седмици, за да се постигнат най-добрите резултати. Специалистите в нашия център ще ви консултират и определят оптималния план за вас.

Какъв тип кожа може да бъде най-подходяща за BioRepeel CL3?

BioRepeel CL3 е подходящ за различни типове кожа, включително суха, нормална, комбинирана и мазна кожа. Процедурата е ефективна при борбата с бръчки, фини линии, пигментационни проблеми и неравномерен тен.

Колко време продължават резултатите от процедурата с BioRepeel CL3?

Резултатите от процедурата с BioRepeel CL3 са дълготрайни и индивидуални. След серията процедури можете да очаквате значително подобрение на текстурата и вида на кожата. За да поддържате постигнатите резултати, препоръчваме редовно поддръжка и използване на подходящи козметични продукти за грижа за кожата.

Цени на пилинг BioRepeel CL3

Почувствай ревитализацията на кожата

ПроцедураЦена на 1 процедура

Патентован пилинг BioRepeel CL3
120 лв.
Резервирай
Промени предпочитания за бисквитки