pHformula терапия за лице – KN Beauty

pHformula терапия за лице

Запази час онлайн

Какво представлява процедурата?

pHformula представлява иновативен метод за възстановяване на кожата. Той е насочен към нуждите на Вашия тип кожа, независимо дали това е хронично зачервяване, акне или имате нужда от дълбока хидратация и блясък. Различните лечения могат да се комбинират в специално разработена програма с контролирана сила и дълбочина, в зависимост от нивата на чувствителност на Вашата кожа.

Философията „Отвън навътре“ и “ Отвътре навън“ гарантира, че мощните хранителни вещества работят вътре, докато кожата Ви бързо се възстановява на повърхността.

 

Тип на процедурата

  • Извършва се от сертифициран терапевт

  • Помага при акне и розацея

  • 4-6 процедури за максимален ефект

  • Дълбока хидратация и лечебно действие

pHformula терапия за лице

Ресърфейсинг

Системата за възстановяване на кожата с pHformula има уникален механизъм на действие. Той е различен от конвенционалните химически пилинги и е формулиран, за да осигури контролирано и целенасочено доставяне на активни съставки, като същевременно запазва целостта на епидермиса на кожата. Почистването на кожата стимулира производството на колаген и нови кожни клетки с минимално разрушаване на епидермиса.

Индивидуален подход

Разбирането на Вашето възстановяващо лечение с pHformula за лице ще започне с цялостно почистване и анализ на кожата, за да се изгради рецепта и план за лечение. Кожата ще бъде тествана с помощта на pHformula S.P Complex - комплекс за оценка на чувствителността на кожата. Този тест е идеално ръководство за оценка и подготовка на кожата Ви за оптимални резултати. Познаването на Вашите нива на чувствителност на кожата ще ни насочи при предписването на правилния протокол за възстановяване и ще помогне да се гарантира положителен резултат на лечението.

Лечебно действие

Процедурите за възстановяване на кожата с pHformula имат доказан опит за коригиране на много трудни кожни заболявания, включително акне, хиперпигнемтация, розацея и преждевременно състарена кожа. Комбинираните активни вещества се използват в pHformula за възстановяване на кожата с акцент върху метаболитните ефекти. Промяната често се случва на клетъчно ниво и не винаги е очевидна с просто око.

Препоръки

За постигането на максимални резултати се препоръчва курс от 4 до 6 процедури, като препоръчителният интервал между тях е 10-14 дни. След завършване на курса се препоръчва поддържаща месечна грижа за лицето и използването на продукти от серията за домашна грижа. Използването на pHformula U.V. защита на SPF 30+ или SPF 50+ е от съществено значение за защита на кожата от UV лъчение. Моля, обърнете внимание, че се препоръчва да се избягва продължителното излагане на слънце, особено през 10-те дни преди лечението.

Често задавани въпроси

Колко терапии са необходими за постигане на оптимален резултат?

Броят на процедурите се определя от терапевта. За постигане на максимални резултати се препоръчва курс от 4 до 6 процедури, като интервалът между тях е 10-14 дни. След завършване на курса терапии се препоръчва поддържаща месечна грижа за лицето и използването на продукти от серията за домашна грижа.

Защо е необходима серия от терапии?

Всяка една терапия, извършена в козметичното студио спомага за пълно усвояване на активните съставки и възстановяване на кожата. Затова е необходим курс от терапии, за да се засили действието на съставките и стимулират естествените процеси в кожата.

За кой тип кожа е предназначена терапията?

Тя е насочена към нуждите на всеки тип кожa, независомо дали това е хронично зачервяване, акне или имате нужда от дълбока хидратация и блясък.

Цени на pHformula терапии за лице

Възползвай се от възможността! Имай чиста, здрава и нежна кожа през цялата година!

ТерапияЦена на 1 терапия
pHformula A.C.N.E80 лв.
pHformula A.C.N.E с почистване100 лв.
pHformula V.I.T.A.C - витамин С80 лв.
pHformula C.R - розацея80 лв.
pHformula N.E.C.K95 лв.
pHformula M.E.L.A. - избелваща 90 лв.
pHformula A.G.E. - Anti-age95 лв.
pHformula A.G.E. - Anti-age с почистване115 лв.
pHformula S.O.S маска35лв.
Резервирай
Промени предпочитания за бисквитки