Пресотерапия/лимфен дренаж с KiesPress24 – KN Beauty

Пресотерапия/лимфен дренаж с KiesPress24

Запази час онлайн

Какво представлява процедурата?

Пресотерапията е детоксикираща терапия, която чрез лимфен дренаж изчиства натрупваните токсини в организма, лекува целулит и премахва мастни натрупвания по тялото. Увеличава циркулацията на кръвта в лимфния поток, като по този начин подобрява прочистването на извънклетъчни течности и премахва подуване и отоци. Пресотерапията извайва контура на тялото, като прави силуета по-фин, а ако имате части от тялото, които са били подложени на продължително обездвижване или сериозно физическо натоварване – този метод премахва умората и помага за възстановяването.

Тип на процедурата

  • Извършва се от сертифициран терапевт

  • Подходяща за всички възрасти и типове кожа

  • Подобрява цялостното благосъстояние на тялото

  • Всяка процедура е с продължителност между 20 и 40 минути

10 вида програми за всяка нужда

Мек дренаж

Увеличава циркулацията на лимфата, като спомага за елиминирането на метаболитните остатъци, стимулира имунната система поради нежното си механично действие, което дразни контракциите на гладката мускулатура на кръвоносните съдове.

Уморени крака

Елиминира течностите и подобрява кръвообращението, като по този начин помага за облекчаване на болката при разширени вени, докато масажира мускулите, създавайки усещане за облекчение.

Релаксиращ масаж

Стимулира общата циркулация на тялото, подпомага възстановяването и релаксацията след умора. Действа на ниво вегетативна нервна система, предизвиквайки седативен и аналгетичен ефект, като въздейства върху парасимпатиковата система.

Кръжен масаж

Подобрява кръвообращението и увеличава кислорода в тялото. Помага за елиминирането на метаболитните отпадъци. Полезно е и за понижаване на артериалното кръвно налягане.

Мек целулит

Упражнява натиск към центъра на тялото и извършва масаж, който изтласква лимфата към каналите, през които тялото елиминира излишните течности и нежеланите задръжки, които съставляват така наречената връщаща кръвносна система.

Интензивен целулит

Упражнява стимулиращо действие върху венозната и лимфната циркулация, предотвратява натрупването на отпадъчен материал около адипоцитите (мастните клетки), отговорни за образуването на отоци, надуване на характерните възли, подпомагащи тяхното мобилизиране.

При бременност

Използването на пресотерапия по време на бременност ще помогне не само за избягване на дискомфорта от подути и тежки крака, но и за предотвратяване на рисковете от възможна венозна тромбоза по време на раждане и крайния период.

Спорт

Идеален е за всички типове хора, които страдат от загуба на мускулен тонус, както и за обездвижени пациенти и такива с увреждания. Той замества ръчната стимулация за трофични цели, като увеличава кръвоснабдяването, подхранва тъканите и по този начин улеснява регенерацията на клетките.

Намаляване на обема

Подобрява кохерентността на мастното натрупване, улеснява неговото елиминиране, и намалява на общия или локален обем. Елиминира на токсините, предотвратява отпуснатостта и запека, което допринася за отслабване.

Кавитация

Подпомага евакуацията на липидите и остатъчните частици от адипоцитите, изхвърлени в тялото след действието на кавитацията, като улеснява елиминирането им през лимфната и пикочната система.

Често задавани въпроси

За кого е подходяща пресотерапията?

Пресотерапията е универсална процедура, която е подходяща за:

- по-бързо заздравяване на навяхвания или други травми;
- намаляване и премахване на целулит във всеки етап от неговото развитие;
- цялостно оформяне на тялото и подобряване на еластичността на кожата;
- третиране на мастни натрупвания в тялото;
- допълнително извайване на силует;
- подобряване на цялостното кръвообращение в тялото;
- лечение на възпаления след травма;
- лечение на травми предизвикани от спортни активности;
- елиминиране на токсини, течности и отпадъци от тялото;
- намаляване на стреса и стимулация на тялото да се отпусне;
- увеличаване на енергията и борба с депресията;
- цялостно повишаване на имунитета;
- третиране на оток на крайниците;
- повишаване на издръжливостта в цялото тяло, като го насища с кислород и увеличава възможността за върховни спортни постижения.

Болезнена ли е пресотерапията?

Пресотерапията е изключително безболезнена процедура. Усеща се, като приятен топъл масаж. Отпускащо и релаксиращо изживяване. Наподобява усещането на масаж от няколко терапевта едновременно. Тази терапия ще ви помогне да се отпуснете наистина след тежкото ежедневие, спортната травма, емоционалния стрес или усилената тренировъчна програма.

Какво е препоръчително да направите преди пресотерапията?

Терапията се извършва с дрехи. Препоръчително е облеклото ви да бъде леко, например клин или друга лека дреха. Ако облеклото ви не е подходящо, ние предоставяме еднократни панталони специално за терапията. Трябва да бъдете без бижута или други метални аксесоари. Кожата трябва да бъде чиста и суха преди терапията. Препоръчително е да се пият повече течности 1-3 дни преди, в деня на терапията и след нея. Леките упражнения, като например ходене или джогинг са в полза в същия ден след лечението.

Какви са противопоказанията при пресотерапията?

- при хора с остри възпаления;
- при злокачествени тумори;
- при тромбоза;
- при усилени сърдечни проблеми;
- при бъбречни проблеми;
- при бронхиална астма;
- през първите 3 месеца на активна бременност;
- при отстранен далак;
- при наличие на лаймаска болест;
- при извършване на химиотерапия;
- при наличие на пейсмейкър;
- при наличие на метални протези в крайниците.

Какво се усеща след пресотерапията?

Веднага след пресотерапията ще усетите лекота в краката. Някои клиенти споделят, че последно са чувствали краката си толкова леки, когато са били деца. Възможно е увеличение на желанието за уриниране поради силния приток на кръв. Това е необходимо за отстраняване на излишната течност от тялото.

Колко процедури пресотерапия се препоръчват?

Според нуждите броя на извършени пресотерапии е индивидуален. Обикновено се препоръчват 10, но е възможно да се постигне желания ефект и с 8.

Цени на пресотерапия (лимфен дренаж) с KiesPress24

Мечтано тяло без целулит и мастни натрупвания

ТерапияТип терапияПродължителностЦена на 1 терапия
ПресотерапияКавитация20 минути30 лв.
ПресотерапияИнтензивен целулит30 минути50 лв.
ПресотерапияМек целулит30 минути40 лв.
ПресотерапияКръжен масаж30 минути30 лв.
ПресотерапияРелаксиращ масаж30 минути30 лв.
ПресотерапияСпорт25 минути40 лв.
ПресотерапияНамаляване на обема40 минути50 лв.
ПресотерапияБременност40 минути50 лв.
ПресотерапияМек дренаж20 минути30 лв.
ПресотерапияУморени крака30 минути30 лв.
Резервирай
Промени предпочитания за бисквитки