За Нас - от свободата идва елегантността!

Те са Криси и Нина.

Нина съхранява в сърцето си невероятно признание. То е към естествената красота.

Криси разполага със силна енергия. Тя разкрива истинското великолепие на всяка кожа.

Те свързаха буквите си, точно както преплетоха съкровенните си желания за истинска грижа. Така създадоха KN център за красота. Дариха мястото с мотото „от свободата идва елегаността“. И си поставиха мисия да съхранят красотата вечна.

Днес в KN център за красота, 5 висококвалифицрани терапевта изпълняват всяко съкровенно желание на всичките си клиенти, наречени с другото си име – приятели. Лазерна епилация, антицелулитни и оформящи процедури за тяло и разнообразни терапии за лице.

Всяка измината минута в центъра е заобиколена от уют, топлина, любов, усмивка и силен ентусиазъм за предстоящото разкриване на красотата.

С високо доверие към апаратните процедури, всяка използвана технология е от световнопризнати производители с множество патенти. С високо удовлетворение от мануалните терапии, всеки използван метод и козметика се базират на високотехнологични научни достижения.

KN център за красота знае кое е hot и кое е trend. Именно заради това, на това място може да се намерят най-търсените и най-новите методи за съвременна естетична грижа. Хармонията от предлаганите процедури и терапии са подходящи за всяко лице и тяло. За всеки пол и всяка възраст. Разкриването на баланса в красотата кара всеки в KN център да почувства истинското щастие. И така да съхрани свободата във вечността.

Нашият екип

Нина Иванова

Администратор

Нина е невероятен ценител на естествената красота. Тя е привърженик на всяка процедура за лице и тяло, но не като метод за цялостна промяна в идентичността на един човек, а като средство за подчертаване на индивидуалността и естествените качества. Доверява се само на изпитани технологии с доказани резултати. Държи в себе си истинска емпатия към всеки. Смята, че всяка думичка изречена към друг човек, трябва да бъде градивна и положителна.

beauty@kncenter.bg

Кристина Георгиева

Козметик-терапевт

Чаровната Криси изповядва от дълго време невероятното си разбиране за здрава и сияйна кожа. С над 15 години опит в козметичните терапии, тя е във вечно търсене на най-новата работеща технология и методология. Ежедневно надгражда знанията и уменията си. Постоянен инициатор в предоставянето на възможно най-добрите резултати. Вярва, че балансът в цялостния начин на живот е пътят към щастието и удовлетворението.

beauty@kncenter.bg

Росица Билянова

Козметик-терапевт

Роси е нашия специалист в областта на козметичните терапии, процедури и козметика. С опит от над 20 години, тя се занимава с грижата за лицата на нашите клиенти. Участвала е в международни семинари.
Специализирала е и е надграждала своите знания и умения дълги години в чужбина. Вярва, че красотата е форма на разбиране и опознаване. Казва, че ежедневната грижа за кожата запазва нейната цялост и дълголетие.

beauty@kncenter.bg

Галя Христова

Терапевт

Това е прекрасната Галя. Специалист-терапевт от най-високо професионално ниво. Тя извършва процедурите лазерна епилация с Elysion-PRO и антицелулитни процедури с VelaShape. Гордее се, че всяка извършена процедура от нея е дала истински резултат. Тя вярва, че здравословния начин на живот с правилна храна и специалната грижа за начина по който изглеждаме ни прави истински щастливи.

beauty@kncenter.bg

Резервирай